Om os

Velkommen til Ka-Ree.com – webshoppen hvor du finder et spændende udvalg af tasker til piger. Webshoppen blev stiftet i 2022 af Karina og sidenhen er Camilla kommet med i virksomheden. Vores formål er at tilbyde vores kunder et farverigt og miljørigtigt udvalg af tasker, som vil fuldende enhver piges look. Vi samarbejder hver dag for at håndplukke og nøje udvælge de bedste items, som passer netop lige til dig og de nyeste trends. Uanset om du står og mangler en taske til hverdag eller fest, så kan vi finde det helt rette til dig.

Camilla & Karina

Vi værdsætter og sætter virkelig stor pris på hver eneste kunde, der klikker sig ind på siden og shopper hos KaRee. Vi har helt fra start haft et stort ønske om at have en nære kontakt til vores kunder. Hos os ser vi det som vores fornemmeste at skabe og bevare den personlige kontakt til vores kunder, som ellers nemt kan gå tabt i en online univers.

Vi ønsker, at din shoppetur hos KaRee skal være enkel, gennemskuelig og inspirerende.

Hvis du har brug for vejledning eller gode råd i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt.karee@hotmail.com, og så vil vi med glæde hjælpe dig, uanset hvad du kunne sidde med af spørgsmål.